top of page

MILS voor de teams

Een op elkaar ingespeeld team met teamleden die goed samenwerken en elkaar weten te vinden is van grote waarde voor elke organisatie.

Heb je een team met grote verschillen tussen de mensen? Dan kan samenwerken best ingewikkeld zijn. Door de werkvoorkeuren per persoon te onderzoeken zorg je ervoor dat iedereen zich bewust wordt van de eigen voorkeuren van informatie verwerken. Je snapt van elkaar hoe de informatie het beste aangeboden en overgedragen kan worden. Ruis verdwijnt en er blijft tijd over voor andere zaken.

In groepsverband leer je ook wat de voorkeuren van anderen zijn en hoe je daar praktisch mee omgaat in de communicatie en samenwerking. Verhelderend en met direct resultaat. 

MILS is geschikt voor alle werkomgevingen, of je nu hands-on operationeel werkt, als manager of juist waar beleid wordt gemaakt. Waar je ook werkt, in welke branche, bij welk bedrijf of organisatie dan ook.

Doe MILS onderzoek als een TEAM-building activiteit!

MILS kan als onderdeel van complete trajecten ingezet worden voor verdere ontwikkeling en professionalisering van het team. Het onderzoek is ook goed in te zetten tijdens een teambijeenkomst om bijvoorbeeld de kennismaking tussen teamleden te verdiepen.

Je leervoorkeur (en daarmee werkvoorkeur) speelt een belangrijke rol bij de manier waarop je met informatie omgaat en hoe je effectief communiceert. Want hoe kan het toch dat, als je die ene collega mailt, je altijd weer extra uitleg moet geven? Waarom wist je collega al van de nieuwe plannen terwijl deze voor jou nog compleet onduidelijk waren?

Wat kan MILS betekenen voor managers, HR-professionals en teams:

  • Als manager leer je je medewerkers beter te begrijpen. En vice versa

  • Vergroot zelfinzicht

  • Verbetert communicatie

  • Vermindert kans op misverstanden en minder irritaties

  • Kwaliteit en snelheid van teamwerk groeit

  • Vriendelijke werksfeer

  • Iedereen voelt zich gehoord 

Психолог.jpg

Hoe verloopt het onderzoek?

Dit hangt volledig af van de wensen van de klant.

Мост С ФИГУРКАМИ команда копия.png

Wil je meer weten over MILS for business? Neem contact met ons op.

bottom of page