top of page

MILS voor studenten

Studenten en volwassenen hebben vaak meer ervaring met het leren. Toch zijn er mensen die gaan starten met een studie en op zoek zijn naar ondersteuning. We leren ten slotte tegenwoordig de hele leven lang!

Met de MILS kan je ze praktische adviezen krijgen zowel qua opleidingskeuze als concrete leerhandvatten. We ontdekken op basis van de uitkomsten van de MILS samen de best werkende leerstrategieën. We reflecteren op wat je al eerder intuïtief over jezelf wist we kiezen de leerstrategieën die gaan helpen maximale resultaten te behalen in minimale tijd. 

 

Studenten die vastlopen in het HBO/WO onderwijs kunnen meestal weer met hernieuwde energie en enthousiame hun studies oppakken als ze hebben geleerd hoe ze het met een andere, beter werkende leerstrategie moeten aanpakken.

Wat levert MILS op?

  • Opnieuw je talenten bekijken

  • Meer leren in korter tijd

  • Talenten optimaal toepassen in werk en studie

  • Meer inzicht in het leerproces

  • Meer zelfvertrouwen krijgen in eigen kunnen

Мостик мужчина читает.png

Как проводится исследование?

Hoe verloopt het onderzoek?

Het MILS-onderzoek bestaat uit twee delen - computerdiagnostiek en een uitgebreide toelichting van de resultaten (consultatie). Over het algemeen duurt het onderzoek ongeveer 1,5 uur. 

 

Het computeronderzoek duurt ongeveer 15 minuten. Gedurende deze tijd krijgt de student een reeks gepaarde situaties of stimuli (dit kunnen afbeeldingen, geluiden of tekst zijn), waaruit één optie moet worden gekozen. Op basis van de resultaten van het onderzoek berekent het programma punten voor elk van de schalen en analyseert de coach samen met de kandidaat zijn leervoorkeuren.

Tijdens het consult gaat de coach na welke leerstrategieën de kandidaat intuïtief al gebruikt, en stelt hij aanvullende technieken en hulpmiddelen voor die in zijn geval effectief zijn. Indien gewenst ontvangt de kandidaat een gedetailleerd rapport over zijn individuele leervoorkeuren en aanbevelingen in elektronische vorm (aanbevolen).​

Связаться с нами в телеграм:

“Examens gehaald dankzij MILS”

Zara, 17 jaar
 

Ik wil MILS onderzoek aanvragen

bottom of page